Welpen

welpen bij Scouting Elfregi AmsterdamOpkomsten

De Welpen is onze groep voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar. De opkomsten zijn op zaterdagen van 10:00 tot 13:00. Tijdens de opkomsten doe je veel spelletjes waarbij je leert om slim, snel en sterk te worden. Maar nóg belangrijker: je leert samen te werken met anderen en wordt daardoor met zijn allen een super team! Naast het doen van spelletjes zijn we ook veel bezig met het maken van bootjes én survivallen.

Avonturen

Op avontuur gaan is één van de dingen die we bij de Welpen helemaal te gek vinden. Daarom gaan we soms de bossen in om een spannend spel te doen, een hut te bouwen óf om over een hindernisbaan te gaan. Natuurlijk letten we wel op dat we goed voor de natuur zijn als we op avontuur zijn!

Insignes

Naast het beleven van avonturen, houden we er ook van om nieuwe dingen te leren. En als je iets heel goed kan, krijg je er zelfs een insigne voor! Een insigne is een teken dat je op je scouting T-shirt kan plakken, zodat iedereen kan zien wat je kan. Er zijn heel veel verschillende insignes dus het is nog een hele klus om ze allemaal te verdienen!

Voorbereiding op Waterscout

Omdat meestal niet iedereen nog zijn zwemdiploma heeft gaan we niet het water op. Wél bereiden we alle Welpen voor om goede waterscouts te worden. Daarom zullen we ook oefenen met het kompas én met knopen leggen. Wanneer je oud genoeg bent om naar onze oudere groep te gaan kan je het zeilen snel oppakken!

Contact

Lijkt het je leuk om mee te doen met een opkomst of wil je nog meer weten over de Welpen? Stuur dan een mail naar: welpen@elfregi.nl of kom langs op een zaterdag. Hopelijk tot snel!

KOM LANGS BIJ ELFREGI