Navigators

Oud Leden

Het kan zonder twijfel gezegd worden dat iedereen die bij Elfregi heeft gezeten een onvergetelijke ervaring heeft meegemaakt. Al was het alleen al om zo schuin mogelijk te gaan tijdens het zeilen, het vooruit jagen van de boot tijdens een zeilkamp, het zwemmen in bijna bevroren water óf het lopen van bizarre hikes. Bovendien zijn er vriendschappen ontstaan die nog steeds voortduren. Kortom, Elfregi was en is nog steeds een geweldige vereniging waar veel avonturen beleefd worden.

En vanaf nu is het voor oud leden mogelijk om dat weer her te beleven door lid te worden van Elfregi’s Navigators Club!

Met het lidmaatschap heeft u verschillende privileges. Ten eerste ontvangt u iedere maand de nieuwsbrief, waarin de laatste gebeurtenissen van Elfregi staan. Daarnaast bent u ook uitgenodigd voor zowel de nieuwjaarsborrel als de strandwandeling die beide op dezelfde dag plaatsvinden. Ten derde is er een zeildag exclusief voor leden van de Navigator club, waarbij ieder zijn zeilvaardigheden kan laten zien op De Nieuwe Meer om te zien wie écht de beste zeiler van Elfregi is. Dit wordt natuurlijk afgesloten met een heerlijke BBQ. Ten slotte krijgt u een speciale Navigator onderscheiding die aantoont dat u bij de Navigator club van Elfregi hoort en de vereniging door dik en dun steunt.

Het lidmaatschap is geheel gratis. U kunt zich aanmelden door contact op te nemen met ons bestuur. Indien u zich  inschrijft  op de zeildag zal een bescheiden vergoeding in rekening worden gebracht.

Met uw steun kunnen wij nog lang genieten van de boten en de unieke locatie. Dus help uw oude vereniging door lid te worden van de Navigator club!

KOM LANGS BIJ ELFREGI