Open Dag: Zaterdag 23 maart

Het nieuwe zeilseizoen is weer begonnen! Dit betekent heel veel plezier beleven in houten zeilboten, op avontuur gaan met de motorboot tijdens de zomer en elke zaterdag lekker buiten zijn om de vetste spellen te doen.

Op zaterdagochtend 23 maart staan de deuren van Elfregi weer wagenwijd open voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Tijdens de open dag kan je zien hoe leuk het is om te zeilen, boomhutten te bouwen, en te sporten bij Elfregi. De ouders zijn welkom om een kleine presentatie over de club te ontvangen, terwijl spellen en een tocht met de grote motorboot klaarstaan voor de kinderen. Het programma van de open dag begint om 10u en eindigt om 13u in de ochtend. Kom dus op tijd, want we gaan het water op en straks mis je de boot!

Lijkt het jou leuk om met leeftijdsgenoten de gekste dingen mee te maken? Wil jij je eigen boot besturen? Durf jij te water?

Meld je dan, geheel gratis, samen met een ouder aan voor de open dag via het onderstaande formulier!

Ook voor ouders

welpen bij Scouting Elfregi Amsterdam

Ouders kunnen tijdens de open dag een kijkje komen nemen en vooral vragen stellen. Onze club is gelegen aan het Nieuwe Meer. Elfregi heeft meerdere leeftijdsgroepen die allemaal op zaterdag zeilen en spellen spelen. De Welpen (6-8) en de Frogs (9-12) beginnen elke zaterdag om 10u en eindigen om 13u, de Zeeverkenners (13-18) starten altijd om 14u en gaan door tot 18u. De Wilde Vaart (18+) draait in de avond. Elfregi geeft onder andere erkende CWO zeillessen en schrijft ook CWO diploma’s uit. Elfregi organiseert ook zeil- en buitenlandkampen.

 

Interesse in Elfregi? Neem dan zaterdag 23 maart drie uurtjes de tijd en kom langs! Vul het volgende formulier in om je aan te melden.

 

 

Aanmeldformulier Open Dag
Meld je aan voor de open dag!

 

Elfregi Amsterdam:

Jollenpad 16
1081 KC
Amsterdam.

info@elfregi.nl

 

 

KOM LANGS BIJ ELFREGI