Welpen Open Dag: Zaterdag 31 augustus 2019

Het nieuwe zeilseizoen is weer begonnen! Dit betekent heel veel plezier beleven in onze houten zeilboten, op avontuur gaan met de motorboot én elke zaterdag lekker naar buiten gaan om de vetste spellen te doen.

Op zaterdagochtend 31 augustus staan de deuren van Elfregi weer wagenwijd open voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar (welpen). Tijdens de open dag kan je zien hoe leuk het is om te zeilen, een kampvuur te bouwen, en te sporten bij Elfregi. De ouders zijn welkom om een kleine presentatie over de club te ontvangen, terwijl er verschillende spellen en een tocht met de grote motorboot klaarstaan voor de kinderen. Het programma van de open dag begint om 10 uur en eindigt om 13 uur in de ochtend. Kom dus op tijd, want we gaan het water op en straks mis je de boot!

Lijkt het jou leuk om met leeftijdsgenoten de gekste dingen mee te maken? Wil jij je eigen boot besturen? 

Meld je dan, geheel gratis, samen met een ouder aan voor de open dag via het onderstaande formulier!

Ook voor ouders

welpen bij Scouting Elfregi Amsterdam

Ouders kunnen tijdens de open dag een kijkje nemen in het clubhuis en een praatje maken met de leiding. Verder kan er lekker op ons terras worden gezeten wat uitkijkt op het Nieuwe Meer. Elfregi heeft meerdere leeftijdsgroepen die allemaal op zaterdag zeilen en spellen spelen. De Welpen (6-8) en de Frogs (9-12) beginnen elke zaterdag om 10 uur en eindigen om 13 uur. De Zeeverkenners (13-18) starten altijd om 14 uur en gaan door tot 18 uur. De Wilde Vaart (18+) draait in de avond. Elfregi geeft onder andere erkende CWO zeillessen en schrijft ook CWO diploma’s uit. Elfregi organiseert ook zeil- en buitenlandkampen.

 

Interesse? Kom dan zaterdag 31 augustus bij ons langs! Vul het volgende formulier in om je aan te melden.

 

 

Aanmeldformulier Open Dag
Meld je aan voor de open dag!

 

Elfregi Amsterdam:

Jollenpad 16
1081 KC
Amsterdam.

info@elfregi.nl

 

 

KOM LANGS BIJ ELFREGI